Lapozható rendszer 

Az üvegtáblák a vezetősínben egymás mellé lapozhatóak, igény szerint nyitható/ zárhatóak részben, vagy teljesen is !

 Elérhető :
  • standard/ hőszigetelt kivitelben
  • 8mm/ 10mm üvegvastagság

Kattintson ide

 Eltolható rendszer 

Az üvegtáblák a vezetősínben egymás mögé tolhatóak, igény szerint nyitható/zárhatóak részben, vagy teljesen is!

 Elérhetőek

  • standard/ hőszigetelt kivitelben
  • 8mm/ 10mm üvegvastagság
  • kiegészítők : szúnyogháló, smart motorizálás


Katt ide

 Kiegészítők

Rendszereinkhez opcionálisan választható praktikus kiegészítő termékek :

  • Hőszigetelt üveg tolófalainkhoz kapható toló rendszerű szúnyogháló is, tökéletes kiegészítőjeként.
  • wifi képes, okos funkcióval vezérelhető motorizálás.

IMG_20210702_155730_963.jpg

Rendszereinkről bővebben


Üveg

A mobil üvegfal rendszerekhez használt hőkezelt (=biztonsági) üveg 8mm, vagy 10mm vastagságú, rendkívül masszív, a különleges hőkezelésnek köszönhetően szinte törhetetlen, így maximális biztonságot nyújt.

A tetőket, elő-illetve pergola tetőket 4.4 vagy 5.5-ös ragasztott üvegből készítjük, az adott helyszín tulajdonságait és a biztonsági szempontokat figyelembe véve.Pergola rendszereink pedig egyedi igény szerint készülhetnek akár prémium minőségű policarbonat, vagy plexi felhasználásával is.Színek

  • Az üvegszín lehetőségek : víztiszta, grafit, bronz, zöld, stb. Igény esetén az üvegre logo,mintázat kerülhet.-  Az alapárban víztiszta üveg értendő.

  • Az alumínium profilok / acél szerkezetek színét a RAL színskálából személyre szabva választhatja ki. - Az alapárban natúr vagy fehér szín értendő.


Miért előnyösek üvegterasz rendszereink?


1: Maximális térkihasználást érhetünk el, gyakorlatilag új helyiséggel tudjuk otthonunkat bővíteni. Az így nyert tér teljesértékűen használható minden évszakban, minden időjárás esetén.


2: Szinte bárhová rongálás nélkül beépíthető. A keret/ oszlopok/ osztók nélküli kialakítás lévén a kilátás is teljesen zavartalan marad.

 3: Rendkívül egyszerűen és biztonságosan kezelhető a rendszer. Néhány egyszerű mozdulattal kilapozhatóak, vagy eltolhatóak a táblák. Akár részben is nyitható-zárható.

4: Kisgyermekes családok is maximális biztonsággal használhatják, a 8mm/10mm-es edzett üveg táblák teherbírása a hőkezelésnek köszönhetően akár 4-5-ször nagyobb a normál üvegénél, gyakorlatilag törhetetlen.Törés esetén "pókhálóssá" válik, nem keletkeznek szétszóródó szilánkok!
5: Praktikus, modern, exkluzív megjelenésével,és könnyű használhatóságával növeli a ház értékét, a tér kihasználhatóságát, lakói életminőségét.
6: Védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, viszont a napfényt nem zárja el, így energiatakarékosság szempontjából sem utolsó.
7: Nagy mértékben csökkenti a zajszintet.

8: Könnyen tisztítható felületek! Akár egy panelház sokadik emeleti erkélybeépítése esetén sem jelent problémát ; a szimpla nyílászárókkal ellentétben a külső-belső felület is könnyen elérhető, tisztítható.

télikert, üvegterasz, üvegfal és teraszbeépítés szakértelemmel, teraszrendszer kialakítás tapasztalattal, mobilterasz,teraszfedések, okosterasz /smart terasz tervezés és kivitelezés, lapozható üvegfal és eltolható üvegfal beépítések, medencefedés és medence téliesítés ötletek, prémium jakuzzi fedés   Rendszereinkről bővebben:

Elkészült munkáinkból

Néhány referenciafotó ; elkészült üvegteraszok teraszkialakítások, üvegtetők, teraszfedések

lapozható üvegfal, eltolható üveg teraszrendszerek, üvegteraszok, teraszbeépítések, 4évszakos üvegterasz, teraszfedés, pergola, okosterasz/smart terasz, medence/jakuzzi fedés, íves terasz és íves tetőbeépítések, mobil térelválasztó üvegfal, instant irodafal, instant vendégszoba,,exclusive kiállítótér, aluterasz, alumíniumterasz, alumínium-üvegtető kivitelezések szakértelemmel, precízen és gyosan