ÜVEGTETŐ, ELŐTETŐ, PERGOLAFEDÉS 


  • Az üvegtető, előtető, pergolafedés 4.4, vagy 5.5-ös ragasztott, vagy hőszigetelt üvegből (6mm edzett üveg+16mm légrés+ 4.4-es ragasztott üveg) készül, az adott helyszín tulajdonságait és a biztonsági szempontokat figyelembe véve. VAGY : Igény szerint lehetőség van még polikarbonát,vagy plexi használatára is!
  • Mind pergola, komplett pergolarendszer kialakításaink, mind üvegtető beépítéseink tökéletesen kombinálhatóak üveg tolófal, és lapozható üvegfalrendszereinkkel, így akár egy teljesértékű új lakótér is nyerhető, mely pillanatok alatt nyitható-zárható az időjárásnak, vagy a pillanatnyi használati célnak megfelelően.
  • A tartószerkezet készülhet prémium minőségű alumíniumból, vagy acélból is.Színe a teljes RAL színskála palettából kérésre módosítható.
  • A terasz formáját követve egyenes, és íves forma is kialakítható, sőt, szinte bármilyen forma is követhető az üvegtető és pergola esetén is!
  • Esőelvezető csatorna is megrendelhető az üvegtető kialakításokhoz, pergolarendszerekhez
  • Az árnyékolástechnikát költséghatékonyan helyettesíthetjük az üvegfelület fóliázásával. A reflexiós fólia a hőt jelentős mértékben visszaveri, a fényt viszont nem zárja el! Mindemellett természetesen prémium, motoros, távirányítással vezérelhető árnyékolórendszer felszerelése is lehetséges, tökéletesen a beépítéshez illő színben!

Szolgáltatásaink: teraszfedés, üvegtető, pergola és pergolarendszerek telepítése, télikert,üvegterasz komplett kivitelezése, teraszbeépítések,mobilterasz kialakítás, teraszfedés,okosterasz,smart terasz,üvegfal beépítése, íves terasz,íves tető tervezése,kivitelezése, teljes 4évszakos teraszkialakítások, aluterasz,alumínium tető készítése, alutető gyártása

LED VILÁGÍTÁSSAL

pergolafedés led élményvilágítással,pergola,teraszfedés,teraszrendszerek

Még látványosabb lehet a teraszfedés végeredménye LED megvilágítással, melyre szintén megoldást kínálunk távirányítással vezérelhető típussal.

ÜVEGTETŐ MEGOLDÁSOK

Szolgáltatásaink: íves tető,üvegtető kialakítások, pergolák, pergolafedés, pergolarendszer, pergolatető kiépítés, télikertek, teraszbeépítés, teraszrendszer, teljes terasz fedés, okosterasz, smart teraszok kivitelezése, lapozható üvegfal,lapozófal és üveg tolófal, eltolható üvegfalrendszer beépítés, íves terasz megoldások, térelválasztó üvegfal, instant iroda, instant terasz, alu terasz pergola fedés készítés